Skip links

30+ groep: Kook- en spellenavond

30+ groep: Kook- en spellenavond

Dit is een activiteit georganiseerd door deelnemers van de 30+ groep. Tijdens deze activiteit is er geen begeleiding vanuit Avondje Uit aanwezig. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan deelnemen aan de activiteit!

Tijdens de activiteit gaan we met een aantal deelnemers eerst samen koken en daarna samen eten en bordspellen doen. Het is dus mogelijk om na het koken aan te sluiten bij het eten. Of als je alleen bordspellen mee wil doen kun je nog later aansluiten. Bij aanmelding betaal je altijd mee aan de huur van de ruimte. Dit bedraagt € 50 in totaal en delen we door het aantal deelnemers aan deze avond. Als je niet mee eet hoef je dus alleen de kosten van het eten niet mee te betalen. De kosten voor het eten worden nader bepaald.

Je kunt jezelf aanmelden via de Whatsapp groep van de 30+ groep. Hierin worden ook de tikkies gestuurd voor de avonden en krijg je meer informatie als je interesse hebt. Zit je nog niet in deze Whatsapp groep, maar heb je interesse of vragen? Stuur dan een mailtje naar: Dertigplusgroep@outlook.com

Opbouw van de avond:

16.00u: Verzamelen om boodschappen te doen en aansluitend te koken

18.00u: Eten en opruimen keuken

+/- 19.00u: Bordspellen doen

20.45u: Ruimte opruimen

21.00u: Einde activiteit

The event is finished.

Datum

vr 23 sep 2022
Expired!

Tijd

16:00 - 21:00

Locatie

Wijkcentrum de Back
Schoutbackstraat 33, 5037 MJ Tilburg
Skip to content