Skip links

ToMoFair Christmas edition

Locatie

Lijsterhal
Lijstersingel 20, 2902 JD Capelle aan Den IJssel

More Info

Kaartje kopen

Datum

za 17 dec 2022
Expired!

Tijd

11:00 - 18:30

Kosten

€10,00

ToMoFair Christmas edition

ToMoFair is de grootste Japanse markt van Nederland voor jong en oud. Er staan kraampjes met (zelfgemaakte) Japanse items,  Japans snoepjes en andere artikelen, speelgoed, snuisterijen, maar natuurlijk ook veel Japans streetfood, afgewisseld met verschillende optredens, karaoke, echte Japanse drankjes en natuurlijk (gaming) activiteiten voor de kleintjes (en iedereen die dit leuk vindt!).

Op dit evenement staat het thema vriendschap, ontmoeten en verbinden centraal. “Tomo” betekend in het Japans (vrij vertaald) “vriend”.

Tijdens dit evenement mag je ook zeker in je cosplay outfit komen!

We vertrekken om 11.00u met auto’s vanaf het Centraal Station in Tilburg en zijn dan ongeveer om 12.00u daar. Om 17.30u is het afgelopen en zullen we weer met de auto vertrekken naar het Centraal Station in Tilburg. We zijn daar weer rond 18.30u.

Let op! Je mag eigen consumpties meenemen in je tas maar dit niet binnen op eten of drinken. Buiten of onderweg kun je dit natuurlijk wel doen. Er zijn ook verschillende Foodstands aanwezig met Japans eten en drinken. Als je hier iets wil halen, moet je zelf nog extra geld meenemen. Dit kan door middel van pinnen of contant. Dit zit dus niet inbegrepen bij de prijs van het ticket via deze website.

Voor meer info over het programma kun je op deze link klikken: Programma – TomoFair Rotterdam

Ga naar de inhoud